SERIEDILLA

04.11.2013 - 22:04 - kommentarer (0)

Nå er det jo en god stund siden jeg har kommet ut med en ny serieanbefaling, og jeg har jo fått utvidet serietittingen mitt litt siden den gang. Så her er noen serier du kan kose deg med i høstkulden, hvis du ikke allerede har fått de med deg.

1. BREAKING BAD

Hvis du ikke allerede har fått med deg serien om kjemilæreren som får lungekreft og bestemmer seg for å produsere metamfetamin for å etterlate seg penger til familien, så er dette garantert en serieperle du må få med deg. Den har fått utrolig mye skryt fra kritikerne for å være den beste dramaserien i 2013, og hovedrollen Bryan Cranston som spiller Walter White i serien har tilogmed fått tilsendt personlig brev fra Anthony Hopkins, med skryt for sine skuespillerprestasjoner.

Altså, dette er en utrolig komisk, dramatisk og actionfylt serie med hele fem sesonger du kan glede deg over.

2. ORANGE IS THE NEW BLACK

Jeg kan virkelig ikke forklare for mye jeg klør etter å få sett sesong to av denne serien som skal komme ut i 2014. Jeg har virkelig ikke sett maken til skuespillerprestasjoner fra så relativt ukjente skuespillere før, og noe som gjør det enda bedre er at den setter damene i lederstolen. Jeg har også lagt merke til en interessant endring i seriemarkede de siste årene, der de har gjort hovedrollene til såkalte "anti-helter", som i Dexter, Breaking Bad, Weeds og nå OITNB. Du heier ikke lenger på superheltene, myndighetene eller politiet, nå er det seriemorderen, fengselsfuglene og dopsmuglerne du heier på.

Ihvertfall, denne serien fikk meg til å le og gråte om hverandre, spesielt fordi den ofte gjør det best på den dramatiske delen, men hele tiden med en humoristisk undertone. Dette er en serie for deg som heier på damene, og ønsker rå humor om et følelsesladd tema. 3. AMERICAN HORROR STORY

Årets store horrorserie er nå tilbake med sin tredje sesiong, Coven, oghittil har serien ikke dabbet av fra tidligere sesonger, The Murder House og Asylum. I seg selv, synes ikke jeg serien er hårreisende, og det skumleste er nok introen. Men, seongene vil fortsatt være et godt tidsofrdriv, med gode skuespillere, hvis du vil ha noe annet enn Gossip Girl og True Blood. 
4. NEW GIRL

Selvfølgelig må jeg ha med en søt og sjarmerende komiserie på denne lista. En nysingel, sårbar, sangfugl ved navn Jess flytter inn med tre single gutter, hva kan gå galt(rett)?

New Girl har kanskje ikke dybde og fantastiske skuespillerprestasjoner, men den er underholdende, enkel og lett å fordøye. Zooey Deschanel er til å spise opp i denne serien, men kan til tider bli et irriterende midtpunkt. Definitivt noe du kan slappe av med på en søndag når du ikke vil fordøye serier som Breaking Bad eller Sherlock Holmes.5. SHERLOCK

Min lille serieperle. Med bare 7 episoder i sine to sesonger, vil Sherlcok ihvertfall ikke være enkel å sovne til. Benedict Cumberbatch portretterer en nyskapende Sherlcok Holmes i det 21-århundrets London, med Martin Freeman som Dr. Watson. Vittig, klok og spenningsfylt serie som vil få deg til å elske(hate) Sherlcok Holmes. 

Håper noen av de faller i smak!

NAVNET DITT

Her kan du skrive hva som
helst om deg selv. Her kan
du skrive hva som helst
om deg selv. Håper dere
liker designet.

KATEGORIER
ARKIV
hits