GIRLS, GIRLS, GIRLS

22.02.2014 - 14:17 - kommentarer (0)

Okei, dette er en serie jeg har skrevet bittelitt om før, men som jeg føler fortjener enda mer annerkjennelse enn det den har fått.

Sesong 1 og 2 gikk som det suste, og nå har endelig sesong 3 kommet. (Du kan se den på HBO Nordic.)

Jeg snakker selvfølgelig om...

GIRLS!

Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye denne serien betyr for meg. Jeg vet at de fleste jenter der ute forguder Gossip Girl eller Sex and the City, men jeg kan virkelig ikke sitte og fore meg selv opp på jenter som er polerte fra topp til tå og det største problemet de har er en sprukken negl.

Girls er serien for deg som kan kjenne deg igjen i dager fylt med iskrem, stygt hår, valker og dumme gutter.

Hovedpersonen Hannah, spilt av Lena Dunham, som har skapt dette herlige kalaset, er en forvirret jente i 20-åra som bor i New York sammen med sine tre bestevenninner, Marnie, Jessa og Shoshanna. Sammen støter de på forskjellige problemer, som det å være jomfru, lei av kjæresten sin, forelsket i en som kommer og går som han vil og det og ikke ville vokse opp.

Jeg vet at bare ved å se på navnet på serien, vil enhver gutt skygge banen, men da vil jeg bare si at der gjør dere en stor feil. Her har dere muligheten til å se hva som foregår inne i hodet vårt, gutter. De store mysteriene kan bli oppklart, så ikke la serien Girls skremme dere. Dere kan gå glipp av noe stort.

Det er ikke en søndag i verden som ikke passer perfekt til en liten halvtime med litt snop og hjerteskjærende, humoristisk jentekos. Jeg vet ihvertfall at jeg lengter etter å se sesong 1 og 2 igjen med noen som ennå ikke har oppdaget dette fantastiske universet.

Så hvis du ennå ikke er overbevist om at dette er serien for deg, så anbefaler jeg å sjekke ut traileren for sesong 1:

 NAVNET DITT

Her kan du skrive hva som
helst om deg selv. Her kan
du skrive hva som helst
om deg selv. Håper dere
liker designet.

KATEGORIER
ARKIV
hits