TOPP 5: SERIER

24.03.2013 - 19:34 - kommentarer (2)

 Tenkte at jeg skulle lage en liten liste over 5 serier alle burde ha fått meg seg (og som jeg elsker)!

1. DEXTER Dette er en serie jeg har elsket siden første episode i sesong 1, til siste episode i sesong 7, og jeg venter spent på at sesong 8 skal starte i juni! Anbefaler alle som liker litt krim, følelser og spenning, med et lite hint av svart humor, å gi denne serien en sjanse. Den vil ikke skuffe.

2. MISFITSMisfits er absolutt en av mine favorittserier, hvis ikke den aller beste. Hvis du liker britisk aksent, masse humor, en god story, superkrefter og fantastiske karakterer er dette noe for deg. Jeg tror ikke jeg unner noen å gå glipp av denne serien, sånn helt seriøst.

3. GIRLS


Hvis du er drittlei Gossip Girl og serier der jentene er polerte og symetriske til tåspissene, da er serien Girls noe for deg. Det er kanskje ikke en veldig maskulin serie, som du sikkert hører på navnet, men det er absolutt serien som du kan sitte og proppe i deg ostepop til uten å få dårlig samvittighet.

4.  GREY'S ANATOMY

Selvfølgelig måtte jeg inkludere Grey's anatomy i dette innlegget. Hvilken jente har vel ikke grått seg gjennom minst 10 episoder av denne serien om livet og arbeidsdagene til legene ved Seattle Grace Hospital. Denne serien har gitt meg lyst til å bli lege minst 100 ganger, tross mine utrolig dårlige mattekarakterer, og jeg anbefaler den for alle som elsker litt drama i hverdagen.

 5. SKINS


//
Generasjon 2. 

Jeg husker fortsatt dagen jeg begynte på min første episode av Skins (OG DA MENER JEG DEN BRITISKE VERSJONEN, IKKE DEN AMERIKANSKE), og jeg hadde virkelig ingen anelse om hvor emosjonell min opplevelse med Skins skulle bli, haha. Jeg har ikke sett hele sesong 5, og vet heller ikke om det er en sesong 6, ettersom jeg virkelig ikke fikk sansen for den nyeste generasjonen. Men begge generasjonene fra sesong 1, 2, 3 og 4 er fantastiske. Dette er en perfekt serie for ungdom og unge voksne, fylt med kjærlighet, dramatikk og humor.

 

2 KOMMENTARER

Tina Ulven

24.03.2013 kl.19:42

Jeg laster ned Misfits i dette sekund, og can't wait til å begynne å se på det!
Mirielle Larsen

24.03.2013 kl.19:52

Tina Ulven: Gled deg, Tina!


NAVNET DITT

Her kan du skrive hva som
helst om deg selv. Her kan
du skrive hva som helst
om deg selv. Håper dere
liker designet.

KATEGORIER
ARKIV
hits