SILENT HILL: REVELATION

11.02.2013 - 22:00 - kommentarer (0)

Hei! Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om min opplevelse med den nyeste Silent Hill filmen, Silent Hill: Revelation!


 
Hvis du har sett den første Silent Hill filmen fra 2006, så kjenner du plottet ganske greit. Og jeg vil vel tippe mange har prøvd ut noen av spillene også. Silent Hill filmen ble jo laget basert på spillet, og selv om jeg ikke har prøvd det selv, så ble jeg ikke så mektig imponert over filmen heller. En spennende historie, som ble litt dårlig utført. 

I den nye Silent Hill filmen derimot, er plottet mye tynnere. Nå har altså Heather (spilt av Adelaide Clemens) blitt en voksen jente, og bor sammen med sin far (spilt av Sean Bean). De flytter fra sted til sted med nye navn i frykt for at Silent Hill-marerittet skal ta dem igjen, etter at moren til Heather ble fanget der når hun måtte redde datteren i den første filmen. Heather var alt for liten til å huske marerittet hun gikk gjennom med moren sin, og faren forteller henne at moren døde i en bilulykke. Heather plages stadig av drømmer om Silent Hill, og forstår ikke hvorfor dette navnet hjemsøker henne.

 

Hun har akkurat begynt på ny skole da faren blir kidnappet av mørke voktere fra Silent Hill, og blir tvunget til å gjenoppleve fortiden ved å dra tilbake for å redde faren. Hun får hjelp av en kjekkas som også er ny i byen, Vincent (spilt av Kit Harington), og sammen drar de tilbake til Silent Hill.

Jeg hadde ikke så alt for høye forhåpninger til denne filmen, ettersom den forrige var såpass skuffende. Når det gjelder plott og skuespill, er jeg skuffet. Et greit, men ikke bra plott som de har klart å dra ut til de grader, kombineres med dårlig skuespill. Adelaide Clemens gjør meg ikke til en fan, og Sean Bean skuffer overraskende nok han også. I tillegg til det dårlige skuespillet er filmen full av klisjéer de kunne spart seg for, som forholdet mellom Heather og Vincent. Hvem i all verden hadde vel trodd at hun kom til å bli bergtatt av denne fransk-aktige kjekkasen som er like ny på skolen som henne?En ting jeg derimot ble mektig imponert over er effektene, og hvor godt gjennomført de var. Både sminken og kulissene er godt laget, og når de befinner seg i Silent Hill-verdenen, er det hele filmet i en veldig rødlig tone med jordfarger, noe som gir det en enda skumlere følelse over seg. Alle monstrene og effektene generelt er virkelig eyecandy for en skrekkfilm-elsker. Soundtracket er også godt, og vi får høre flere velkjente toner fra den første filmen.Når det er sagt kan jeg ikke være for hard mot denne filmen. Tross det dårlige skuespillet og alle klisjéene, får jeg virkelig vondt i hjertet av å se hvor alene Heather føler seg i drømmene sine, og når hun besøker Silent Hill.. Tross at hun får med seg Vincent på sin ferd for å redde faren, er hun ofte alene. Jeg kan virkelige føle på ensomheten, og det gjør at jeg kan overse skuespillet til en viss grad.

I tillegg  får vi møte kjente karakterer som Pyramid Head og de blinde sykepleierne igjen, dette er alltid moro når du har fulgt denne historien enten fra den forrige filmen, eller gjennom spillene.Alt i alt vil jeg gi denne filmen en 3'er. Uten de gode effektene og ensomhets-følelsen filmen klarer å skape ville det nok vært en 2'er, men disse punktene er sterke nok til å overskygge litt.

Sjekk ut traileren:

- ▲ MIRIELLE

0 KOMMENTARERNAVNET DITT

Her kan du skrive hva som
helst om deg selv. Her kan
du skrive hva som helst
om deg selv. Håper dere
liker designet.

KATEGORIER
ARKIV
hits