NORMAN

10.02.2013 - 21:14 - kommentarer (1)

Hei! Nå har jeg akkuratt sett en film fra 2010, ved navn Norman. Hovedrollene var Ed Byrd (kjent fra serien Cougar Town), Emily VanCamp (kjent fra serien Revenge) og Richard Jenkins (kjent fra filmen The Visitor). Et interessant knippe med skuespillere. Jeg selv har jo alltid hatt sansen for Ed Byrd og Richard Jenkins, så å få se disse spille mot hverandre som far og sønn gledet jeg meg til.

 

Kort fortalt handler filmen om livet til Norman, en High-School student som later som han har kreft. Han må samtidig konfrontere problemer med sin nye kjæreste og hans døende far, imens han sliter med livet generelt etter morens bortgang.

Etter min mening var Norman en vakker og morsom film full av lyspunkter midt i alt det tragiske. Men til tider kunne ting være litt forvirrende. Utrolig godt skuespille av både Ed Byrd og Richard Jenkins. De skapte virkelig et troverdig far- og sønn forhold. Ed Byrd spiller også godt sammen med Emily VanCamp, men skuespillet til VanCamp kan virke litt for "søtt" noen ganger, og fremstår litt irriterende.

Ikke et minneverdig soundtrack, bortsett fra kanskje sangen Rabid Bits Of Time av Chad VanGaalen, som de brukte i traileren.

 

Alt i alt var dette er soleklar 5'er. Jeg både gråt og lo med karakterene, og jeg ble sittende igjen med en god men litt melankolsk følelse på slutten. Kanskje ikke den beste feelgood-filmen du kan se, men definitivt en film du kan slappe av med på en søndag.Sjekk ut traileren!

- ▲ MIRIELLE

1 KOMMENTAR

Linda

11.02.2013 kl.11:43

Åh, den filmen skal jeg se!


NAVNET DITT

Her kan du skrive hva som
helst om deg selv. Her kan
du skrive hva som helst
om deg selv. Håper dere
liker designet.

KATEGORIER
ARKIV
hits